viernes, 12 de enero de 2018

BIENMESABE CANARI

NOS VOS HAVÍEM DIT RES, PERÒ AVUI HEM FET DE CUINERS D'UNA RECEPTA TÍPICA DE TENERIFE. HA ESTAT TAN DIVERTIT...FINS I TOT EL NOM D'AQUESTA HO ÉS. HEM CUINAT "BIENMESABE". VOS PODEU IMAGINAR QUINA GRÀCIA ELS HI HA FET A TOTS. ALGUNS DEIEN: Y SI NO SABE BIEN QUE SERÁ MALMESABE? JEJEJE

HEM TREBALLAT MESURES, SENTITS I AUTONOMIA.
AMETLLA, AIGUA, SUCRE, OUS, CANYELLA I LLIMONA ÉS EL QUE HEM FET SERVIR I ENS HA SORTIT TAAAAAN BO... ES POT ACOMPANYAR AMB GELAT, FLAMS, PASTISSOS I ES POT POSAR A TORRADES. AIXÒ DARRER ÉS EL QUE HEM FET!

A QUASI TOTS ELS HI HA AGRADAT. MIRAU LES FOTOGRAFIES, VEIS LES CARES I JUTJAU.
POSAM AIGUA I SUCRE

HO POSAM AL FOC I NOTAM COM COMENÇA A ENCALENTIR

COMENÇAM A TIRAR L'AMETLLA MOLTA

I REMENAM I REMENAM

TORN DEL VERMELL DELS OUS!I TORNAM A MESCLAR

JA EL TENIM FET, PERÒ ENS FALTA ENCALENTIR LES TORRADETES











PER SUPOSAT, HEM PENSAT AMB NA MAR, QUE NO POT MENJAR OU I CREC QUE NO HO HA PASSAT GENS MALAMENT. NO?

BO O DOLENT, HO HEM PASSAT GENIAL I HEM APRÈS MOLTÍSSIM!!!!


2 comentarios:

  1. Fins a les celles duu xocolata! 😂
    Com els hi encanta cuinar!

    ResponderEliminar
  2. Que suerte tienen estos niños!! Cocinando se aprende mucho

    ResponderEliminar