NOS VOS HAVÍEM DIT RES, PERÒ AVUI HEM FET DE CUINERS D'UNA RECEPTA TÍPICA DE TENERIFE. HA ESTAT TAN DIVERTIT...FINS I TOT EL NOM D'AQUESTA HO ÉS. HEM CUINAT "BIENMESABE". VOS PODEU IMAGINAR QUINA GRÀCIA ELS HI HA FET A TOTS. ALGUNS DEIEN: Y SI NO SABE BIEN QUE SERÁ MALMESABE? JEJEJE
HEM TREBALLAT MESURES, SENTITS I AUTONOMIA.
AMETLLA, AIGUA, SUCRE, OUS, CANYELLA I LLIMONA ÉS EL QUE HEM FET SERVIR I ENS HA SORTIT TAAAAAN BO... ES POT ACOMPANYAR AMB GELAT, FLAMS, PASTISSOS I ES POT POSAR A TORRADES. AIXÒ DARRER ÉS EL QUE HEM FET!
A QUASI TOTS ELS HI HA AGRADAT. MIRAU LES FOTOGRAFIES, VEIS LES CARES I JUTJAU.
POSAM AIGUA I SUCRE |
HO POSAM AL FOC I NOTAM COM COMENÇA A ENCALENTIR |
COMENÇAM A TIRAR L'AMETLLA MOLTA |
I REMENAM I REMENAM |
TORN DEL VERMELL DELS OUS!I TORNAM A MESCLAR |
JA EL TENIM FET, PERÒ ENS FALTA ENCALENTIR LES TORRADETES |
PER SUPOSAT, HEM PENSAT AMB NA MAR, QUE NO POT MENJAR OU I CREC QUE NO HO HA PASSAT GENS MALAMENT. NO?
BO O DOLENT, HO HEM PASSAT GENIAL I HEM APRÈS MOLTÍSSIM!!!!
Fins a les celles duu xocolata! 😂
ResponderEliminarCom els hi encanta cuinar!
Que suerte tienen estos niños!! Cocinando se aprende mucho
ResponderEliminar